MOSTAR:

Otvoren poziv za registraciju studenata s posebnim potrebama

asdas
29.03.2017.
u 16:15

Studenti s posebnim potrebama, bez obzira na stupanj tjelesnog oštećenja, imaju pravo zatražiti pomoć u praćenju nastave kao i individualizirano prilagođeni način polaganja ispita i kolokvija tijekom studija, saznaje Hrvatski Medijski Servis. 

Ured za podršku studentima s posebnim potrebama raspisao je poziv za registraciju studenta sa Sveučilišta u Mostaru.

„Ured posjeduje opremu za studente s oštećenjima vida i studente s oštećenjima sluha putem koje se studentima omogućava pristup literaturi i lakše praćenje nastave“, navodi za Treći.ba voditeljica Ureda za podršku studentima s posebnim potrebama Monika Zovko.

Studenti s posebnim potrebama, bez obzira na stupanj tjelesnog oštećenja, imaju pravo zatražiti pomoć u praćenju nastave kao i individualizirano prilagođeni način polaganja ispita i kolokvija tijekom studija.

„Sve informacije koje dobijemo ovim putem su u potpunosti povjerljive i bit će proslijeđene isključivo osoblju Ureda s ciljem identifikacije Vaših poteškoća i osiguranja podrške. Obrazac se može popuniti bilo kada tijekom akademske godine“, poručuje Zovko.

Ured za podršku studentima s posebnim potrebama jedno je od koordinacijskih tijela na Sveučilištu u Mostaru. Ured je osnovan u sklopu Tempus projekta “Jednake mogućnosti za studente s posebnim potrebama u visokom obrazovanju“ (EQOPP). Glavni cilj Ureda je potpuna integracija studenata s posebnim potrebama u sustav visokog obrazovanja na Sveučilištu u Mostaru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?