Pazite ih se:

Ovi horoskopski znakovi su vrlo osvetoljubivi

13.02.2020.
u 09:49

Oni ne dopuštaju da onaj tko ih je povrijedio prođe nekažnjeno. Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima ne čekaju da karma odradi svoje, nego stvari preuzimaju u svoje ruke.

Kako piše Your Tango, ovih se horoskopskih znakova trebate posebno paziti jer slove za najosvetoljubivije.

Škorpion

Očekivano, posesivni Škorpion je na tronu ove ljestvice. Oni se osjećaju posebno izdano kada ih netko povrijedi, pogotovo ako je riječ o partneru. No ono što morate znati je da on neće djelovati odmah, nego će si uzeti poprilično mnogo vremena da isplanira savršenu osvetu.

Ovan

Ovnovi su vrlo zeznute osobe. Oni vam se neće osvetiti fizičkim činom, nego će se poigrati s vašom psihom. Osramotit će vas, ismijati, ma što god im padne na pamet, kako bi vam pokazali da se s njima nitko ne igra.

Vodenjak

Osobe rođene u znaku Vodenjaka nikada, ali baš nikada vam neće pokazati da su povrijeđene ili uvrijeđene. Umjesto toga, oni će upotrijebiti svoju inteligenciju kako bi osmislili savršenu osvetu koja će osobu koja im se zamjerila pratiti dugo vremena.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?