u čemu je tajna?

Ovo je najtraženija dijeta u 2017., a u 7 dana gubi se 7 kg

31.07.2017.
u 12:30

Tijekom ljeta su svi u potrazi za brzim dijetama s kojima će u kratkom roku izgubiti nekoliko kilograma viška. Takva je i GM dijeta, odnosno General Motors dijeta koju je ta tvrtka razvila još tijekom osamdesetih kako bi očuvali zdravlje svojih zaposlenika.

No, u 2017. godini postala je jedna od najtraženijih dijeta na Googleu što nije niti čudno jer 'obećava' gubitak 7 kilograma u samo 7 dana.

Glavno pravilo dijete je strogo držati se uputa tijekom tjedan dana.

Prvog dana dijete jede se tako samo voće, ali ono bazirano na vodi tako da su banane strogo zabranjene.

Princip dijete je jesti hranu kojom ćete izgubiti više kalorija nego što ćete ih unijeti. U prva tri dana dijete gubi se najviše kilograma jer su ta tri dana i najstroža, a tijekom cijele dijete treba se unositi od 1000 do 1200 kalorija na dan.

Što se jede tijekom dijete?

1. dan

Voće, a lubenica se najviše preporučuje. Banane su zabranjene. Može se jesti u neograničenim količinama i kada želite, ali ipak ne pretjerujte.

2. dan

Sve povrće je dopušteno, sirovo ili kuhano, a voće je zabranjeno. Dan počnite s pečenim krumpirom koji će osigurati ugljikohidrate tijelu tijekom dana.

3. dan

Kombinirajte voće i povrće iz prva dva dana, ali ne jedite banane ili krumpire.

4. dan

Danas su vam dopuštene banane i mlijeko kao i voće i povrće.

5. dan

Jedite junetinu, teletinu, piletinu ili ribu zajedno s pet ili šest cijelih krumpira. deset do 12 čaša vode se preporučuju ovoga dana.

6. dan

Govedina i povrće se jedu tijekom ovoga dana.

7. dan

Za doručak jedite smeđu rižu i popijte prirodni voćni sok, a ostatak dana u neograničenim količinama jedite voće i povrće. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?