JESTE LI MEĐU NJIMA?

Ovo su znakovi koji najčešće ostaju sami, kažu astrolozi

prekid veze
Thinkstock
03.11.2023.
u 09:23

Vodenjak jednostavno ne cijeni romantiku koliko cijeni neke druge stvari, poput prijateljstva, intelektualnog razvoja i duhovnih veza. Osim toga, vrlo je neovisan i često vidi ozbiljne veze kao prijetnju svojoj autonomiji.

Razlog je možda taj što preferiraju neovisan životni stil, no neki ljudi nikada ne mogu naći partnera koji bi zadovoljio njihove standarde ili stalno prekidaju veze i na kraju zauvijek ostanu samci. Na društvena događanja obično idu bez pratnje, a astrolozi kažu da bi ta osobina mogla imati veze s njihovim horoskopskim znakom.

Škorpion

Škorpioni često imaju burne veze - i ako nisu voljni rasti ili ne mogu pronaći partnera koji ih je voljan podnositi, vjerojatno će imati problem s održavanjem bilo čega stabilnog. "Njihovi su osjećaji snažni i divlji, ali njihovu ljubav može biti teško podnijeti", kaže Alice Alta, astrologinja za aplikaciju Futurio. "Ljubomora, sumnjičavost, visoki zahtjevi, tepanje samom sebi i pronalaženje mana partneru samo su neki od izazova pred koje vas Škorpioni stavljaju."

Strijelac

Strijelac nema strpljenja prebroditi teške trenutke koji se često događaju u dugim vezama. "Na kraju, život je prekratak, a ima toliko stvari za otkriti", kaže Alta za Best Life. "A ako se pojave problemi u vezi, zašto bi dozvolili da jedan drugog muče; oni tada radije prekidaju".  Jedina iznimka je ako nađu partnera koji je također gladan novih iskustava i željan proširiti svoje horizonte. "Ako ne ograniče njihovu slobodu, mogu postati prijatelji za cijeli život", kaže Alta.

Ovaj znak ima neovisni duh, zbog čega može biti oprezan u vezi s partnerom. “Radije se oslanjaju na sebe i nemaju tendenciju tražiti pomoć drugih ni u teškim situacijama”, kaže Alta. "Njihov ego je velik, pa se njihov unutarnji svijet vrti oko vlastitih potreba i želja." Kada upoznaju partnera, često im se teško prilagoditi , pa očekuju da drugi pristane na kompromis kako bi zadovoljio Ovnove potrebe. S vedrije strane, ovom znaku je lako privući potencijalne partnere. Uz njihovu karizmu, bezgraničnu energiju, samopouzdanje i vještine, uvijek će biti puno kandidata za osvojiti njihovo srce", dodaje Alta.

Vodenjak

Vodenjak jednostavno ne cijeni romantiku koliko cijeni neke druge stvari, poput prijateljstva, intelektualnog razvoja i duhovnih veza. Osim toga, vrlo je neovisan i često vidi ozbiljne veze kao prijetnju svojoj autonomiji. "Međutim, ako nađe partnera koji mu može postati najbolji prijatelj, koji dijeli zajedničke interese, sudjeluje u smislenoj raspravi i dodaje začin u njihov obiteljski život, rado će se smiriti i neće žudjeti za ničim više od toga", kaže Alta. Sve je u pronalaženju onog pravog.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?