Obnovljeni Domovi zdravlja

Pacijenti i medicinsko osoblje dobili bolje uvjeti liječenja i djelovanja u Čapljini i Čitluku

11.11.2020.
u 14:59

„S ponosom mogu istaknuti kako smo, obnovom domova zdravlja u Čapljini i Čitluku, uspješno okončali još jedan značajan dio Projekta energetske učinkovitosti u našoj županiji“,  kazao je u izjavi za medije dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije dodavši i to kako je Vlada, nastavljajući aktivnosti s ciljem poboljšanja uvjeta rada zdravstvenih djelatnika, putem Projekta energetske učinkovitosti, izdvojila oko 600.000,00 KM za obnovu ova dva objekta.

„Na ovim objektima izvršeno je niz radova; postavljena je termoizolacija zidova, krova i fasade, zamijenjeni su vanjski i fasadni otvori, te su djelomično zamijenjena rasvjetna tijela energetski učinkovitijim,  čime smo pacijentima, ali i medicinskomu osoblju, poboljšali uvjete liječenja i djelovanja“, kazao je predsjednik Herceg istaknuvši i to kako se Vlada HNŽ, od samoga imenovanja, uključila u Projekt energetske učinkovitosti u Bosni i Hercegovini koji se financira kreditnim sredstvima Svjetske banke po iznimno povoljnim uvjetima.

„Vlada kreditnim, donatorskim i proračunskim sredstvima financira i sufinancira energetsku obnovu značajnog broja objekata s konačnim ciljem - obnova svih javnih zgrada u HNŽ kako u obrazovanju i zdravstvu, tako i u pravosuđu i unutarnjim poslovima. Uvjeren sam u to kako ćemo taj cilj ostvariti zbog svih nas i naraštaja koji dolaze.“ zaključio je predsjednik Herceg.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije