čapljina

Paintball centar Čapljina nudi odlične teambuilding programe i proslave rođendana!

27.04.2019.
u 12:16

 

Tražite mjesto za organizaciju teambuildinga programa za tvrtku i proslavu rođendana za djecu i odrasle. Tražite mjesto nezaboravne zabave i adrenalinskog uzbuđenja?

Onda ste na pravom mjestu! Paintball centar Čapljina Vam nudi to iskustvo u prirodnom okruženju u samom srcu Hercegovine. 'Eliminirajte' omiljenog kolegu/icu, šefa/icu ili prijatelja, riješite se negativne energije među uposlenicima, a sve to uz zabavu, smijeh i fizičku aktivnost.

Teren se nalazi u srednjovijekovnom gradu Počitelju u blizini Čapljine, a smješten je između magistralnog puta M-17 i hercegovačkog bisera – rijeke Neretve.

 

Paintball je igra u kojoj se sudionici natječu u timu s ciljem izbacivanja jednog ili više protivnika, gađajući i označujući ih kuglicama koje sadrže boju iz paintball markera. Pobjednik je ona strana ili igrač koji prvi postigne cilj ili posljednji ostane u igri. Pored osnovne igre, postoje i dodatne takozvane ‘scenarij’ igre kao što su ‘osvoji zastavu’,  ‘napad i obrana’ te ‘predsjednik’.

Iako nisu izrađene nikakve opsežnije studije pretpostavlja se kako je igra korisna za poboljšanje kondicije budući da uključuje stalan pokret. Također, uči sudionike timskom radu, gradi im samopouzdanje i razvija samoinicijativu kod pojedinaca. Za ključ uspjeha u igri je najviše bitna inteligencija, dobro taktiziranje i timski rad.

S obzirom da se kroz ove programe potiče timski rad i razvija natjecateljski duh kod uposlenika, stavljajući ih sve u jednak položaj bez obzira na poziciju u tvrtki, ovaj koncept teambuildinga dobiva sve veću primjenu u svijetu.

 

Paintball Čapljina nudi i organizaciju dječjih rođendan (12+ godina) i rođendana za odrasle što je odlična prilika da provedete opuštajući dan u prirodi bez svakodnevnih obveza, bez mobitela i užurbanosti.

Nakon uzbudljive igre se možete okrijepiti uz piće i ukusan roštilj kojeg po dogovoru organiziramo u sklopu paintball centra.

 

Postanite i Vi dio naših zadovoljnih klijenata i ispunite dan uzbudljivom igrom, zabavom i adrenalinom.

Za detaljnije informacije i rezervacije nazovite 063/823-613 i 063/716-019 ili posjetite službeni Facebook i Instagram profil Paintball Special Force Čapljina.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije