NEOBIČNA SCENA

Par u trgovini privlačio pozornost kupaca: To je ponižavajuće!

13.06.2017.
u 14:00

Dok jedini misle kako je riječ o podvali, drugi smatraju kako je to samo fetiš ovoga para

Psi se vode na povodcu, ponekad čak i neki drugi kućni ljubimci, a u novije vrijeme postoje i povodci za malenu djecu. No, ono što dosad vjerojatno niste vidjeli je povodac za ljude.

Na internetu se, naime, pojavila snimka iz jedne trgovine u Americi, a na kojoj muškarac svoju djevojku vodi na povodcu, dok ona na ustima čak ima i brnjicu kakvu inače nose psi. Djevojka trgovinom hoda u bijeloj ljetnoj haljini i cipelama na visoku petu dok ju njezin dečko drži za povodac.

Žena koja ih je snimala u video govori kako je sigurno riječ o podvali te da ne može vjerovati što vidi. Ona je cijelo vrijeme hodala za njima kako bi što bolje uhvatila par, a na kraju je zaključila kako je scena 'vrlo ponižavajuća'.

S njom su se složili i brojni korisnici YouTubea gdje je video podijeljen, dok neki misle kako par vjerojatno uživa u tome jer im je to fetiš. 


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije