čestitka

Pendeš čestitala obljetnicu utemeljenja Zajednice žena HDZ BiH

Marina Pendeš
27.09.2019.
u 16:41

Predsjednica Zajednice žena HDZ BiH "Kraljica Katarina Kosača" Marina Pendeš povodom 11.obljetnice utemeljenja Zajednice uputila je čestitku.

"Na današnji dan prije točno 11 godina pokrenut je projekt Zajednice žena HDZ-a BiH, koji nosi ime hrabre i odlučne žene, posljednje bosanske kraljice - Katarine Kosača.

Naša zadaća od samih početaka do danas ostala je ista-da predano radimo na političkom osnaživanju žena, te njihovom ravnopravnom sudjelovanju u svim segmentima i sferama života  u Bosni i Hercegovini. Kroz proteklo razdoblje, Zajednica žena ostvarila je brojne uspješne projekte, te iznjedrila mnoge uspješne žene.

Drage članice i simpatizerke, od srca vam čestitam 11.obljetnicu utemeljenja naše i vaše Zajednice žena HDZ-a BiH "Kraljica Katarina Kosača" sa željom da u razdoblju pred nama, ostanemo predani zajedničkom cilju daljnjeg promicanja naše misije i vizije koju njegujemo kao organizacijski dio Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine, te da i dalje predano radimo na promicanju ravnopravnosti žena u svim ekonomskim, političkim i društvenim sferama.", navodi se u čestitci Marine Pendeš. 

Također, posebnu čestitku i zahvalu uputila je utemeljiteljicama i članicama Inicijativnog odbora Zajednice zena koje su davne 2008. prepoznale bitnost i potencijal osnivanja Zajednice žena HDZ BiH "Kraljica Katarina Kosača".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije