MINISTARSTVO OBRANE

Pendeš primila u posjet Veleposlanika Brazila

Pendeš
Foto: Agencija
11.02.2016.
u 12:53

Ministrica obrane BiH Marina Pendeš sa suradnicima primila je, 11. veljače 2016. godine u posjet veleposlanika Federativne Republike Brazil u Bosni i Hercegovini Nj.E. Manoela Gomesa Pereiru.

Veleposlanik Pereira iskazao je zadovoljstvo prijamom u Ministarstvo obrane BiH i pohvalio dosadašnja iskustva kada je u pitanju suradnja s MO i OS BiH.

Ministrica Pendeš je izrazila dobrodošlicu Veleposlaniku Brazila u BiH, poželjala mu uspješan mandat u našoj zemlji, te kazala kako očekuje da će se suradnja BiH i Brazila ojačati u budućnosti.

Nakon ovoga ministrica Pendeš upoznala je Nj. E. Pereiru s ključnim aktivnostima Ministarstva obrane i Oružanih snaga BiH, s naglaskom na aktivnosti koje su bitne za aktiviranje Akcijskog plana za članstvo u NATO-u (MAP), te je sastanak zaključen potporom veleposlanika Pereire BiH u namjerama da postane dio Europske unije i NATO-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije