Očekuju se reforme
Povratak na članak

Picula ministrici Italije postavio pitanje oko bh. problema

Ministrica Mogherini je izrazila nadu da će postizborni proces omogućiti potrebne refrome koje će prvobitno služiti građanima

Komentari 5

Avatar white socks
white socks
08:14 04.09.2014.

Picula i Stier su jedini ljudi koji su nešto činili i učinili (i nadam se da će i činiti) za hrvatski narod iz BiH, još od Franjinog vremena. Sad Karamarko želi eliminirati Stiera (i Milanović Piculu ali on nije uspio) jer eto Stier smeta interesima hadezea u BiH (njegovog ili stolnog, pitanje je sad). Dakle, treba eliminirati ljde koji pomažu i tako pomoći Hrvate u BiH?!?!?! Genijalna zamisao, zar ne?

VL
HI
Hrvat_iz_Bos.Posavine
13:47 03.09.2014.

Naravno da se g.Picula treba informirati za stanje u BiH i ljudska prava koja se Hrvatima u BiH pokušava dokinuti. Na ovomu smo zahvalni i želimo g.Piculi svako dobro i da ga Bog blagoslovi u njegovom radu.

VL
BO
Bosnjak
13:15 03.09.2014.

Picula nemoj se ti toliko bojati za BiH nego postavi prioritetno pitanje kako da poboljsate standard juzne Italije i Sicilije jer narod vam nema sta da jede i bjezi u sjeverni dio Italije i citave Evrope, kuce prodajete po Siciliji za 1 euro, privreda vam je pala na najnizi nivo, mafija vam vodi kolo, imate vi puno prljavstine jos od II ww na kragni Picolo da bi vodio brigu o drugima...

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.