VJERUJE U TIM

Pjanić debitira i odmah u prvih 11: Već na aerodromu sam shvatio da sam na pravom mjestu

Miralem Pjanić
10.09.2021.
u 17:05

Bosanskohercegovački reprezentativac Miralem Pjanić sutra će debitirati u dresu Bešiktaša i to najvjerovatnije od prve minute dvoboja protiv Yeni Malatyaspora.

Novinar Tuna Akdemir, koji se "proslavio" transferom Miralema Pjanića u Bešiktaš, jer je imao nekoliko ekskluzivnih informacija koje su se ispostavile točnim, najavljuje Pjanića u prvih 11 sutra.

Akdemir je novinar vrlo blizak Bešiktašu, a putem Twittera danas je prenio informacije iz tabora istanbulskog kluba. 

Pjanić je, kao velika zvijezda u Superligi, prilično zanimljiv medijima, a za turski Sporx dao je izjavu koja se svidjela navijačima Bešiktaša. Najavljuje velike stvari i u Ligi prvaka.

"Kad sam vidio doček navijača na aerodromu, znao sam da sam donio pravu odluku. Bilo je veoma uzbudljivo i shvatio sam da sam na pravom mjestu. Nećemo samo napasti trofej u Superligi. Imamo ekipu koja može biti uspješna i u Ligi prvaka", rekao je bh. nogometaš za turski Sporx.

Uz Pjanića, čiji se nastup očekuje od prve minute, donio je nekoliko informacija o ozljedama igrača.

Umut Meras je i dalje ozlijeđen, dok je Salih Ucan suspendiran. Cyle Larin i Atiba Hutchinson će se kasno vratiti s reprezentativnog okupljanja i nije poznato da li će igrati protiv Malatyaspora.

Duel Bešiktaša i Yeni Malatyaspora igra se sutra od 19 sati na stadionu Vodafone Park u Istanbulu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?