OČITE NAMJERE

Pjanić želi povratak u Juventus, a sada je to potvrdio i potezom na Instagramu

Miralem Pjanić
Getty Images
21.07.2021.
u 16:21

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić želi se vratiti u Juventus, a veznjak Barcelone je potezom na društvenim mrežama nagovijestio svoju želju da ponovo igra za Staru damu, piše nekoliko italijanskih medija.

Pjanić se prošle godine pridružio Kataloncima u transferu vrijednom 60 milijuna eura plus 5 milijuna bonusa, dok je Arthur preselio u Torino za 72 milijuna eura.

 

Bh. reprezentativac nije u planovima Ronalda Koemana, a Barcelona se želi riješiti bivšeg igrača Rome kako bi oslobodila proračun za plaće zbog produženja ugovora Lionela Messija.

Pjanić je, prema tvrdnjama La Gazzetta dello Sporta i Mundo Deportiva, spreman smanjiti plaću da bi se vratio u Torino gdje je igrao četiri sezone te postigao 22 gola u 178 nastupa.

Miralem je čak lajkao vijest novinara Gazzette dello Sport Carla Laudise na Instagramu, sugerišući da se želi vratiti u Torino iako bi to značilo prihvaćanje niže plaće.

Pjanić je, prema tvrdnji Calciomercato.com, konkretna meta Stare dame, ali on nije prioritet jer Juventus radi na dovođenju Manuela Locatellija iz Sassuola.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?