Hrvatski narodni sabor

Plan aktivnosti obilježavanja blagdana Svih svetih i Dušnog dana

25.10.2017.
u 15:37

Povodom blagdana Svih svetih i Dušnog dana izaslanstvo Hrvatskog narodnog sabora, izaslanstvo udruga proisteklih iz Domovinskog rata te izaslanstvo Ministarstva obrane BiH i Oružanih snaga BiH izvršit će polaganje vijenaca i paljenje svijeća za sve poginule, umrle i nestale branitelje Hrvatskog vijeća obrane i civilne žrtve Domovinskog rata, na sljedećim lokacijama:
- groblje sv. Josipa u Sarajevu,
- vojarna „Stanislav Baja Kraljević“ u Mostaru,
- vojarna „Božan Šimović“ u Čapljini,
- te spomen-obilježjima u Mostaru, Odžaku, Orašju, Ravne-Brčko, Domaljevcu, Tuzli (Husina), Kiseljaku, Travniku („Pravulje“), Busovači, Varešu, Kreševu, Fojnici, Novom Travniku, Vitezu (Križančevo-selo), Žepču, Zenici, Usori, Posušju, Livnu, Bihaću, Tomislavgradu, Jajcu, Uskoplju, Bugojnu i Kupresu.

Za duše pokojnih branitelja, vojni kapelani OS BiH će slaviti svete mise: u crkvi sv. Ćirila i Metoda u Sarajevu, vojarni Kozara u Banja Luci, kapelici sv. Ivana Krstitelja u vojarni Stanislava Baje Kraljevića u Mostaru, kapelici sv. Mihovila u vojarni Božana Šimovića u Čapljini, kapelici sv. Nikole Tavelića u vojarni A.B. Bušić u Livnu i katedrali Marije Majke Crkve u Mostaru, priopćeno je iz HNS-a. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije