PREPORUKE i SAVJETI

Plava maskara ponovno u trendu, evo kako naglasiti oči

30.03.2019.
u 18:51

Godinama unazad plava maskara bila je pravi trend u svijetu ljepote, a ovog ljeta ponovno se vraća u modu. Kozmetičari je stoga preporučuju svim ljubiteljima ekstravagantnog make upa.

"Sada je pravi trenutak za plavu maskaru", kaže vizažistica Tasha Brown te nastavlja: "Moj trik je uvijek bio da plavu maskaru nanosim blizu korijena trepavica kako bih skrenula pažnju na oči.", prenosi Klix.ba. 

Brown upozorava kako ne možete tek tako nanijeti bilo koju plavu maskaru. Važno je da pronađene nijansu koja odgovara vašem licu i očima.

Na tržištu su dostupne brojne plave maskare, od svijetlijih i tamnijih, do jeftinih i skupocjenih. Za one koji plavom maskarom žele začiniti večernji izgled, make up stručnjaci svakako preporučuju vodootpornu maskaru. Međutim, plave nijanse možete unijeti i u jednostavni dnevni make up.

Jedan od odličnih trikova jeste da nanesete plavu sjenu na oči i plava maskara će biti logičan make up nastavak u tom slučaju. S obzirom da ćete naglasiti oči, Brown savjetuje da ostala šminka bude decentna.

Pored plave maskare, ovog ljeta u trendu su i druge makare u boji, pa u drogerijama može pronaći tirkizne, ljubičaste, crvene i zelene maskare. Širom društvenih mreža dostupni su korisni savjeti kako uz ove maskare možete osvježiti vaš izgled ovog ljeta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije