Hrvatski premijer

Plenković: Otklanjam nagađanja o žicama na granici s BiH, to nije politika ove Vlade

Andrej Plenković
Zeljko Hladika/PIXSELL
27.09.2023.
u 10:04

Plenković je naglasio kako nije niti je ikada bila politika Vladi RH postavljati žicu na granici s Bosnom i Hercegovinom

Vlada Republike Hrvatske jutros je počela obraćanjem premijera Andreja Plenkovića o aktualnim pitanjima. Hrvatski premijer se pohvalio rezultatima u turizmu i pohvalio ministricu, te sve turističke djelatnike. Čestitao je Plenković i hrvatskim policajcima Dan policije – sveti Mihovil, zahvalio im na naporima da očuvaju granicu sigurnom, te istaknuo kako odbacuje 'sva nagađanja o žicama na granici s BiH, to nije niti je ikada bila politika ove Vlade'. 

Na dnevnom redu Vlade je prijedlog zakona o kibernetičkoj sigurnosti (EU) te polugodišnji izvještaj o izvršenju Državnog proračuna, a Vlada će se i očitovati Hrvatskome saboru na prijedlog 37 oporbenih zastupnika za pokretanje pitanja povjerenja ministru vanjskih i europskih poslova Gordanu Grliću Radmanu. 

Podsjetimo, saborski zastupnik Mosta Marin Miletić izvijestio je u petak da je Klub Mosta prikupio 37 potpisa zastupnika za opoziv ministra vanjskih i europskih poslova Gordana Grlića Radmana, zbog propusta u ispunjavanju imovinske kartice.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije