mostar

Plenković: Pomoći ćemo u rješavanju financijskih problema SKB Mostar

06.09.2017.
u 12:24

Hrvatski premijer Andrej Plenković posjetio je u srijedu Sveučilišnu kliničku bolnicu (SKB) Mostar gdje je izjavio kako se nada da će Vlada Republike Hrvatske iznaći način kako da pomogne u rješavanju financijskih problema te zdravstvene ustanove.

- Vjerujem da ćemo u okviru naše šire suradnje i potpore naći načina da pomognemo rješavanju određenih financijskih pitanja - ustvrdio je Plenković.

Hrvatski premijer čestitao je domaćinima na uspješnom vođenju Medicinskog fakulteta, kao i na "kontinuiranom inzistiranju na izvrsnosti, stručnosti i pružanju kvalitetne zdravstvene zaštite u Mostaru".

Ravnatelj SKB-a Mostar Ante Kvesić kazao je kako su premijera Hrvatske upoznali s problemima s kojima se suočavaju i koje sami ne mogu riješiti te dodao kako u tom smislu očekuju pomoć Vlade Republike Hrvatske.

- Vjerujem da je premijer dobro razumio naše probleme te da ćemo imati njegovu potporu i u idućem razdoblju - dodao je Kvesić.

Današnjim obilaskom SKB-a Mostar hrvatski premijer Andrej Plenković završio je dvodnevnu posjetu Bosni i Hercegovini.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?