VITEZ

Počela izgradnja nove lamele Doma zdravlja Vitez

06.09.2023.
u 15:18

Počela je gradnja nove, multifunkcionalne lamele Doma zdravlja Vitez čime će se stvoriti uvjeti za reorganizaciju službi unutar te zdravstvene ustanove.

Prije svega  stvorit će se uvjeti za premještanje laboratorija i Centra za mentalno zdravlje te proširenje Odjela pedijatrije. Pristup će biti omogućen osobama s invaliditetom, navode iz Općine Vitez.

Tim povodom danas su Dom zdravlja i gradilište posjetili ministar zdravstva i socijalne politike KSB-a Anto Matić, općinski načelnik Boris Marjanović i predsjednik Općinskog vijeća Vitez Hidajet Sivro sa suradnicima, koji su u pratnji ravnateljice Doma zdravlje Ane Šimunović upoznati sa svim aspektima gradnje lamele, prilikom čega su istaknuli zadovoljstvo da je projekt ušao u fazu izvođenja radova.

Vrijednost radova prve faze, koja podrazumijeva sve od pripremnih i zemljanih radova do pokrivanja objekta, je 324.000 KM, a ugovoreni rok je 90 dana od dana uvođenja u posao.

Radove izvodi poduzeće Bašić gradnja, a financijska sredstva osigurana su iz proračuna KSB i Općine Vitez.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije