široki brijeg

Počela obnova ceste prema Crnču vrijedna 209.000 KM

02.08.2018.
u 11:29

Radovi vrijedni 209 tisuća konvertibilnih maraka počeli su ovih dana u Širokom Brijegu. Riječ je o uređenju prometnice Crnač - Široki Brijeg. Investitori ovog projekta su Zapadnohercegovačka županija, Grad Široki Brijeg te mještani Crnča, koji su i inicirali radove na ovoj prometnici. Prema riječima mještana, projekt je započeo još prije dvije godine kada su završeni radovi na dijelu ove prometnice te su nastavljeni ovih dana. Projektom je predviđena rekonstrukcija kilometra i pol navedene prometnice.

- Radovi podrazumijevaju čišćenje i košenje zelenila oko prometnice kako bi se omogućilo njezino širenje. Naime, planirano je da po završetku radova kolnik bude širok šest metara - ističe nam jedan od mještana Crnča. U planirane radove spada i skidanje jednog dijela starog asfalta i presvlačenje novim slojem. Završetak radova na spomenutoj prometnici očekuje se u tridesetak dana. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije