kolektori u Mostaru:

Početkom listopada završetak radova kod hotela Ero

18.09.2017.
u 09:24

Informacija o radovima na izgradnji glavnih obalnih kolektora Grada Mostara, te planiranim izmjenama u režimu odvijanja prometa uzrokovanih istim:

- početkom mjeseca listopada radovi na raskrižju kod hotela Ero će biti u potpunosti završeni i raskrsnica će biti u funkciji u punom kapacitetu. Radovi na izljevnoj građevini KP2 uz Carinski most će biti nastavljeni ali isti neće uzrokovati izmjene režima prometa.

- radovi na izradi privremene horizontalne i vertikalne signalizacije kojom se uspostavlja privremeni kružni tok na Španjolskom trgu će biti okončani u narednih sedam dana, u zavisnosti od meteo-prilika.

- u prvom tjednu mjeseca listopada okončat će se radovi na izljevnom kanalu KP3 zbog kojih je onemogućen saobraćaj preko Mosta M.Tita. Na izljevnoj građevini KP3 radovi će se nastaviti i poslije ovog roka ali isti neće utjecat na odvijanje prometa preko mosta.

- normalizacijom prometa preko Mosta M.Tita odnosno ul.Mostarskog bataljona, stvaraju se pretpostavke za intenziviranje radova na izgradnji glavnog lijevoobalnog kolektora te rekonstrukciji vodovodnih instalacija na istoj trasi. Stoga se početkom mjeseca listopada očekuje potpuna obustava prometa na djelu ul.M.Tita od raskrsnice sa ul.Mostarskog bataljona (bivša robna kuća Razvitak) do Trga Ivana Krndelja (autobusna stanica). Točan datum obustave prometa na ovoj dionici bit će objavljen naknadno. Planirano je da radovi na ovoj dionici traju četri mjeseca.

- u drugoj polovini mjeseca listzopada počinju radovi na izgradnji glavnog lijevoobalnog kolektora na dionici Lučki most - Park A.Šantića što će uzrokovati potpuni prekid prometa u ul. M.Tita na ovoj dionici. Promet u ul.M.Tita na dionici od raskrsnice sa ul.Mostarskog bataljona (bivša robna kuća Razvitak) do mjesta izvođenja radova (Park A.Šantića) će se odvijati dvosmjerno. Iz ovog razloga neće biti dopušteno parkiranje vozila na ovoj dionici ul.M.Tita.

- početkom radova na izradi mikro-tunela u blizini Narodnog pozorišta odnosno Šehitluka, što se očekuje u studenom, dvosmjerni promet u ul.M.Tita neće biti moguć dalje od ovog mjesta izvođenja radova. Okončanje radova na mikro-tunelu očekuje se do kraja siječnja 2018.god. nakon čega se nastavljaju radovi na otvorenom iskopu od Narodnog pozorišta do raskrsnice sa ul.Huse Maslića. Normalizacija prometa u ul.M.Tita očekuje se u svibnju 2018.god.

Služba za gradnju infrastrukturnih objekata

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije