OŠ Marka Marulića

Učenici iz Ljubuškog kroz crteže i riječi ljubavi uputili potporu medicinskom osoblju

30.11.2020.
u 14:57

Učenici i djelatnici OŠ Marka Marulića u Ljubuškom pružili su podršku medicinskom osoblju. Učenici su kroz crteže i riječi uputili svoju potporu medicinskom osoblju Doma zdravlja Ljubuški i SKB Mostar.

"Plemenitost liječničkog poziva i važnosti medicinskog osoblja najčešće se spominjemo kada smo sami potrebni pomoći.

Biti medicinska sestra ili brat, tehničar, liječnik, pun ljubavi i strpljenja u trenutku kad pacijent ima zdravstvenih poteškoća, a posebno kad nema zraka,tj. kisika.

Zrak, kisik, zdravlje. S lakoćom gledamo na život, normalnost, to je ništa, ali kad se netko nađe u stanju bolesti tek tad vidi s koliko strpljenja i ljubavi prilaze pacijentima.

Medicinsko osoblje, liječnici su samo ljudi, otac, majka, sestra, sa svojim strahovima. Ostavljaju bolesnu majku, bolesno dijete samo i odlaze raditi odgovorno svoj posao. Poziv! Mi to sve zaboravljamo.

Srećom tu su čiste dječje ruke da prenesu iskrenu emociju onda kada odrasli ne nalaze načina.

Naši učenici sa svojim učiteljicama prihvatili su se olovki, bojica i nožica te kroz crteže i pisanu riječ punu ljubavi uputili svoju potporu medicinskom osoblju Doma zdravlja Ljubuški i SKB Mostar.

Nadamo se da će vam pogled na crteže naših vrijednih učenika barem malo olakšati teške radne sate.

Hvala vam što postojite za nas. Neka vas Bog čuva i prati u vašem radu i životu!", navode iz OŠ Marka Marulića u Ljubuškom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?