Cvijanović - Frangeš

Podrška Slovenije u procesu europskih integracija BiH jako značajna

22.11.2022.
u 21:25

Predsjedavajuća Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željka Cvijanović razgovarala je danas u Palati Republike u Banjoj Luci s posebnim izaslanikom Republike Slovenije za Zapadni Balkan Anžejem Frangešom.

Na sastanku, kojem je nazočio i veleposlanik Slovenije u BiH Damijan Sedar, razgovarano je o aktualnim političkim prilikama u BiH, razvoju gospodarske i institucionalne suradnje sa Slovenijom, kao i procesu europskih integracija.

Cvijanović je naglasila potrebu intenziviranja unutarnjeg dijaloga u cilju efikasnijeg prevazilaženja otvorenih pitanja u BiH.

Također, istaknula je da je podrška Slovenije u procesu europskih integracija BiH jako značajna, te izrazila očekivanje da će različite razine vlasti, uvažavajući ustavnu strukturu BiH i u skladu sa usuglašenim mehanizmom koordinacije, dati puni doprinos daljnjem napretku na europskom putu, priopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?