posjetio rodni grad

Poduzetnik Rajić donirao 20 000 maraka Centru za dijalizu u Konjicu

01.07.2019.
u 16:19

Poznati poduzetnik Luka Rajić tijekom vikenda posjetio je svoj rodni grad Konjic, kao i Centar za dijalizu u tom gradu kojemu je ovom prilikom donirao 20.000 maraka za reparaciju aparata za dijalizu.

Tijekom posjeta Centru za dijalizu u Konjicu, Rajić se sastao s direktoricom Centra Suzanom Sokolović Begić, te je održana primopredaja vrijedne donacije u iznosu od 20.000 maraka, a cijeli iznos namijenjen je reparaciji aparata za dijalizu koje je upravo Rajić donirao ovom Centru prije osam godina.

Od ukupno sedam doniranih aparata, trenutno su četiri u funkciji, pa će tako ova sredstva biti dovoljna za reparaciju i preostala tri, a Luka Rajić je istaknuo kako će sigurno i ubuduće nastaviti pomagati rad ove bolnice, jer, kako kaže, zdravlje je ipak na prvom mjestu.

"Smatram da je od izuzetne važnosti da Centar za dijalizu može ponuditi uslugu koja zadovoljava sve potrebe, budući da se upravo u ovaj centar, osim pacijenata iz Konjica i okoline, dolaze liječiti i pacijenti iz Sarajeva i Mostara. Pacijenti i korisnici imaju vrhunsku njegu već dugi niz godina i mogu biti mirni da će tako i ostati", kazao je Rajić.

Direktorica Sokolović Begić kazala je kako su aparati za dijalizu prešli predviđeni broj radnih sati te kako im je potreban generalni servis kako bi pacijentima i dalje pružali jednaku njegu i brigu.

Inače, Luka Rajić već zadnjih 18 godina donira značajna sredstva za razne projekte u općini Konjic kako bi pomogao razvoju i kreiranju što boljeg života stanovnicima ove općine.

Osim Centra za dijalizu, Luka Rajić je posjetio i Muzički centar "Rezonanca" koji slavi petu godinu postojanja, gdje je prisustvovao velikom koncertu ove škole koja se trenutno nalazi u procesu akreditacije, a upravo Rajić je prije pet godina svojom donacijom osigurao nabavku glazbenih instrumenata za ovaj centar.

"Sigurno je kako Muzički centar Rezonanca iz godine u godinu bilježi sve veći napredak. Izuzetno sam ponosan zbog te činjenice i drago mi je što sam dio ove lijepe priče, a zasigurno ću i dalje osluškivati potrebe i pomagati razvoju muzičkog centra", kazao je Rajić, priopćeno je iz Društva za komunikacijski menadžment Pristop BH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije