Tragedija:

Poginula djevojčica (13) kod Bosanske Krupe

27.11.2021.
u 19:33

Na dionici puta Grmuša - Bihać došlo je do prometne nesreće u kojoj je život izgubila 13-godišnja djevojčica, doznaje  "Avaza".

Vozilo je pri neprilagođenoj brzini izgubilo kontrolu te udarilo u stijenu na putu, a djevojčica je usljed zadobijenih ozljeda podlegla, dok su drugi suputnici prošli sa lakšim tjelesnim ozljedama.

Informaciju o nesreći za portal "Avaza" je potvrdio glasnogovornik MUP-a Unsko-sanske županije Adnan Beganović.

 

 

 

  • Beganović: Zatvorena dionica Grmuša - Bihać

    Beganović: Zatvorena dionica Grmuša - Bihać

    Foto: ARHIV


- Usred gubljena kontrole nad vozilom, zbog neprilagođene brzine vozač je udario stijenu na putu i usljed zadobijenih povreda curica 2008. godište je podlegla. U županijskoj bolnici su je pokušali oživiti, dok su vozač i drugi suputnik prošli sa lakšim tjelesnim povredama. Drugih sudionika osim tog vozila nije bilo. Očevidine radnje vrše se od strane pripadnika policije Bihać, županijskog  tužitelja, vještaka prometne struke, a dionica puta Grmuša - Bihać je zatvorena - kazao je glasnogovornik MUP-a USŽ Adnan Beganović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?