HBŽ

Pogoršana epidemiološka situacija neke urede i službe zatvorila, a u drugima isključila rad sa strankama

02.11.2020.
u 12:15

Zbog epidemiološke situacije, a u cilju sprječavanja širenja bolesti izazvane virusom korona, institucije na području HBŽ ponovno su prilagodile svoj rad sa strankama. Tako je i Županijski zavod za zapošljavanje obavijestio javnost da do daljnjega neće izravno raditi sa strankama u Središnjoj službi kao i u ispostavama po općinama. 
Umjesto toga stranke će komunicirati sa službama Zavoda  i vršiti prijave putem telefona, pošte ili e-maila. Na isti način se mogu dobiti i informacije za nove prijave na evidenciju nezaposlenih osoba.

Zbog pojave infekcije COVID-19 kod većeg broja djelatnika i odlaska u samoizolaciju Služba za geodetske, imovinsko-pravne poslove i katastar nekretnina općine Tomislavgrad do daljnjeg neće pružati svoje usluge građanima, priopćeno je iz općine kao i to da će nakon normalizacije stanja građani o svemu biti na vrijeme obaviješteni.

Vjerojatno je i da se do konca godine neće održavati konzularni dani konzularnog ureda RH Livno u općinama Tomislavgrad, Kupres, Glamoč, Bosansko Grahovo i Drvar. Naime, s početkom pandemije u ožujku 2020., sukladno naputcima MVEP-a RH, prekinulo se s održavanjem konzularnih dana, što će, ako je suditi prema trenutnoj epidemiološkoj situaciji i uputama iz spomenutog ministarstva, potrajati do daljnjega. Navodi se i to kako je se konzularni dani ne održavaju ni u ostalim dijelovima BiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije