BIHAMK

Pojačan promet na GP Doljani i Izačić

doljani
04.08.2017.
u 08:40

 Na putevima u Bosni i Hercegovini ovoga jutra prometuje se uz povoljne uvjete za vožnju i slab do umjeren promet vozila.

Tijekom dana očekuje se povećan promet vozila na putevima prema jugu, kao i na graničnim prijelazima.

Zbog veoma visokih temperatura tijekom dana, savjetuje se da se na duže relacije kreće u ranim jutarnjim ili večernjim satima, a ukoliko se ipak putuje tijekom dana, preporučuju češće pauze. Apeluje se na vozače da voze opreznije i da izbjegavaju rizična preticanja.

Danas od 07.30 do 17.00 sati zbog radova na autoputu A-1 Sarajevo zapad-Tarčin kod mjesta Gladno Polje vozila će prometovat sporije, uz postavljenu privemenu signalizaciju.

Na magistralnom putu M-16.2 Bugojno-Gornji Vakuf/Uskoplje zbog radova na deminiranju terena u mjestu Osojnica, od 08.00 do 16.00 sati mogu se očekivati povremene kraće obustave prometa.

Od puteva sa aktuelnim radovima izdvajaju se magistralni putevi: M-17 Jablanica-Konjic, M-17 Maglaj-Žepče, M-18 Vogošća-Sarajevo, M-4 Simin Han-Kalesija i M-16 Poriče-Kupres.

Pojačan je promet vozila na graničnim prijelazima Izačić i Doljani na izlazu iz zemlje, a zadržavanja su od 30 do 45 minuta. Na ostalim graničnim prijelazima trenutno nema dužih zadržavanja.

Podsjećaju se vozači da su, za međunarodni promet vozila, privremeno otvoreni granični prijelazi: Duži-Imotica, Orahov Do-Slano i Hadžin Potok-Bogovolja, priopćeno je iz BIHAMK-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije