Suzbijanje nelegalne prodaje

Pojačane inspekcijske kontrole na području Zenice

zenica
04.04.2016.
u 09:53

Inspektori su tijekom kontrole otkrili i prodaju visokotarifne robe, te robe stranog porijekla, čija kontrola podliježe drugim organima izvršne vlasti

Gradska služba za inspekcijske poslove Zenice, uz asistenciju policijskih timova, provodi intenzivne višednevne aktivnosti na suzbijanju nelegalne prodaje različitih roba i usluga na javnim gradskim površinama. Radi se o aktivnostima brojnih osoba koje obavljaju nelegalnu prodaju i zauzimaju javne površine bez odobrenja, javlja Fena.

Nakon više zahtjeva građana, gradska inspekcijska služba već petnaestak dana provodi akciju s ciljem oslobađanja javnih površina. Zanimljivo je da su inspektori tijekom kontrole otkrili i prodaju visokotarifne robe, te robe stranog porijekla, čija kontrola podliježe drugim organima izvršne vlasti.

Aktivnosti inspekcije provodit će se i u narednom razdoblju na području cijelog grada jer počinje i akcija kontrole ugostiteljskih objekata i ljetnih bašti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?