OPTIČKA VARKA

Pojavila se fotografija koja je zbunila sve: Neki vide plažu, a neki vrata automobila!

09.07.2019.
u 15:45

Nova fotografija plaže podijelila je mišljenja na internetu

Trend dvosmislenih fotografija u posljednjih je nekoliko godina vrlo popularan i privlači mnogo pažnje. Takav slučaj je i ovoga puta s fotografijom plaže. 



 

Dobro su poznati primjeri fotografije haljine o kojoj se raspravljalo danima je li zlatne ili plave boje, a kasnije se pojavila i fotografija Vans tenisica o čijoj se boji također nagađalo neko vrijeme. Izgleda kako je trend takvih fotografija gdje nas mozak zavarava sve popularniji. Sada se pojavila nova fotografija koja na prvu djeluje kao da se radi o plaži u večernjim satima, a zapravo su to izgrebana vrata automobila. 

Fotku je podijelio korisnik Twittera nayem, a u opisu je napisao: "Ako vidite plažu, nebo, kamenje i zvijezde onda ste umjetnik. Ali ovo nije slika, ovo su vrata od automobila koja trebaju popravak."

Ljudi su u komentarima pisali kako bez obzira što znaju što je na fotki i dalje vide plažu. Neki od komentara ispod objave su: "Stvarno želim vidjeti vrata automobila, ali ne vidim ih", "Ja vidim oboje", "Trebalo mi je nekoliko minuta, ali sada vidim vrata".

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije