Velika Kladuša

Pokušaj ubojstva: Migrant napadnut nožem

10.06.2020.
u 12:19

Pripadnici policije u Velikoj Kladuši priveli su dvadesetčetvorogodišnjeg migranta iz Sirije koji je osumnjičen za pokušaj ubojstva, potvrđeno je iz MUP-a USŽ.

 

Kako je potvrđeno "Nezavisnim novinama", pokušaj ubojstva dogodio se jučer u poslijepodnevnim satima u Ulici Ive Marinkovića u ovome gradu, a policiji se obratio migrant iz Tunisa koji je prijavio da ga je napao drugi migrant i da su mu nanesene teške ozljede nožem u predjelu leđa.

Tunižaninu je prva pomoć pružena u Domu zdravlja u Velikoj Kladuši, nakon čega je upućen u Županijsku bolnicu u Bihaću i, prema posljednjim informacijama, njegovo zdravstveno stanje je stabilno.

"Povrijeđeni migrant je dao opis napadača, tako da su ga pripadnici policije veoma brzo identificirali i uhapsili, te je podvrgnut kriminalističkoj obradi", istakao je Ale Šiljdedić, portparol MUP-a USŽ, a s ovim slučajem je upoznat i dežurni županijski tužitelj.

Prema informacijama iz policije, u posljednjih nekoliko tjedana sve veći broj migranata pristiže na područje Unsko-sanske županije, a proporcionalno tome povećava se i broj kaznenih djela.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?