Za razliku od izbora 2006. i 2010. sada izravno i formalno iza ovog projekta ne stoje bošnjačke stranke
Povratak na članak

Pokušavaju nam ponovno nametnuti člana predsjedništva

Nema samoizlječenja jer se radi o progresivnom poremećaju koji po inerciji vodi k slomu sustava. Liječnički rečeno, Bosna i Hercegovina je ušla u fazu tzv. “circulus vitiosus”, začaranog kruga iz kojeg nema izlaza primjenom palijativnih mjera

Komentari 6

Avatar error
error
10:36 08.10.2014.

ja isto vjerujem da su ovo zadnji izbori u bih na kojim je moguce da muslimani izaberu dva predsjednika a hrvati niti jednoga ...duboko sam uvjeren da nece uspjeti ovaj put u svom naumu, te sam siguran da hrvati nakon dugih 8 godina ce imati svog clana predsjednistva koji nece biti izbaran muslimanskim glasovima i nece biti hrvatski clan predsjednistva bih u sijeni feslija...

VL
SO
Special_one
10:18 08.10.2014.

Brodarevac, šta kaže Martin, treba li povući ili podvući crtu jer s obzirom na čije glasove računate i na kakav način želite ući u predsjedništvo prije mi se čini da povlačite crte koje su vam pomutile razum nego li ih podvlačite! Kakva je normalna priča? Tebi nije normalno što Hrvati žele izabrati svog predstavnika u državi za koju su se borili? E nećeš, Hrvati će imati svog predstavnika nakon osam godina i izabrat će ga svojom većinskom voljom. A znat će se tko je legitimni i legalni predstavnik jer takav predstavnik zasigurno, fizički, ne može imati sto tisuća glasova u Sarajevu... Odozgo je davno protjerano sto tisuća Hrvata, minimalno...

VL
KA
kankankan
22:54 08.10.2014.

Jel otvoris ove novine odmah je treci ili stolni ! Ugrozeni koda ih neko kolje! Hoce treci, hoce tv , hoce sve a nemaju muda Dodiku kazati staje sa hrvatima i posavinom ! Necete dobiti nista i ako dobijete Covica ! Micemo glasati za koga hocemo ! Bosna je Bsanaca i Hercegovaca ! Ostali razligu kud hocete !

VL
RI
rimac
11:58 08.10.2014.

Meni se pokvarilo auto. Ne idem Hrvatu, SRbinu ili Bošnjaku da ga popravi. Idem majstoru. Veliki broj mislećih ljudi u BiH na izbori za vlast ne bira Hrvate, Srbe ili Bošnjake nego majstore - državnike, političare koji imaju mrvu morala i poštenja. Iz istog razloga kojeeg ja biram automehaničara, veliki broj Bošnjaka će birati Martina Raguža.

VL
RO
rosa
12:40 08.10.2014.

Boga molim da sposoban i pošten Hrvat bude član Predsjedništva BiH. Sa istim žarom molim Boga da to ne bude osoba koja se deklerativno izjašnjava Hrvatom, da to ne bude osoba koja je bila odana komunistima i četničkoj JNA, da to ne bude osoba koja će lagati Hrvate, da to ne bude osoba kojoj je prioritet što samostalnija RS odnosno stvaranje velike Srbije, da to ne bude osoba koju bi i trećerazredni pošten tužitelj mogao smjestiti u zatvor i da to bude osoba koja će smjeti u Banja Luci otvoriti pitanje položaja Hrvata u RS.

VL
BR
brodarevac
10:05 08.10.2014.

Zar nije dosta radikalizma može li se na normalnoj priči dobiti glasovi a ne na ako ne bude stoni grad bice ... ako se ne riješi hrvatsko pitanje nece biti ni BiH. Treba podvući crtu i krenuti dalje bez prijetnjii od kojih je više svima muka.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.