Copywriting

Polaznici tečaja željni su znanja i uspješno svladavaju praktične zadatke

22.09.2020.
u 11:09

Besplatni tečaj copywritinga, u organizaciji HKD Napredak-Glavne podružnice Mostar, završio je sinoć sa svojim četvrtim susretom.
Predavač na ovom tečaju Marko Suton, diplomirani novinar i profesionalni SEO copywriter, održao je u prostorijama Narodne knjižnice HNŽ-a, u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače, predavanje o kreiranju PR teksta koristeći isprobanu novinarsku formulu za pisanje, 5W + H.

Kroz odgovore na najvažnija novinarska pitanja (Tko, Što, Gdje, Kad, Zašto te Kako) PR tekst dobiva konture prave novinarske vijesti te je, kao takav, prihvatljiv za objavljivanje u tiskanim i elektronskim medijima. 

Napretkov tečaj pisanja tekstova iz područja copywritinga, a u svrhu promoviranja kulturnih aktivnosti, događanja i projekata, došao je na pola puta, te je do kraja tečaja ostalo još četiri susreta, a predavač Marko Suton ima samo riječi pohvale za polaznike tečaja.

"Imamo odlične polaznike na ovom tečaju. Željni su znanja i uspješno svladavaju praktične zadatke i zadaće koje stavljamo pred njih. Do sada su uspješno svladali pisanje službenog e-maila, newslettera te mnogobrojne objave za društvene mreže kroz određene formule za pisanje koje im mogu poslužiti kao svojevrsni putokazi u kreiranju sadržaja. Na današnjem susretu predstavili smo PR tekst, a polaznici će već tijekom idućeg predavanja izložiti svoju zadaću u vidu PR teksta – vijesti ili najave, na određenu temu", sažeo je dosadašnji tečaj njegov voditelj, Marko Suton.

Idući susret zakazan je za četvrtak, 24.rujna, u prostorijama Narodne knjižnice HNŽ-a, u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače, a tema petog susreta Napretkovog tečaja copywritinga bit će pravilna struktura teksta za objavljivanje u elektronskom obliku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije