mostar

Policija obilježelila sv. Mihovila, zaštitnika policije

vxvx
Foto: Stojan Lasić
1/4
29.09.2016.
u 18:16

Polaganjem vijenaca, svečanom akademijom te misom zadušnicom, danas je u Mostaru obilježen blagdan sv. Mihovila, zaštitnika policije.

 Blagdan je obilježen u organizaciji Hrvatskog narodnog sabora BiH, a u suradnji s djelatnicima MUP-ova HNŽ-a, ZHŽ-a, HBŽ-a, SBŽ-a, PŽ-a te s Udrugom Specijalne policije iz Domovinskog rata HR HB.

 Vijence na spomen obilježje svim poginulim hrvatskim braniteljima ispred Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače položili su izaslanstva Hrvatskog narodnog sabora, izaslanstvo policijskih djelatnika, izaslanstvo udruga HVO-a proisteklih iz Domovinskog rata i Udruge specijalne policije, te izaslanstvo hrvatskog kontingenta Oružanih snaga Bosne i Hercegovine.

 Nakon polaganja vijenaca i paljena svijeća, u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače upriličena je svečana akademija, nakon čega je za sve poginule i umrle pripadnike HVO-a i policije služena misa zadušnica u Katedrali Marije Majke crkve u Mostaru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?