Nanesena šteta

Policija uhitila muškarca koji je u meso u dućanima ubrizgavao nepoznatu tvar

26.08.2021.
u 15:27

Britanska policija priopćila je u četvrtak da je uhitila muškarca koji je u trima supermarketima u zapadnom Londonu ubrizgavao mnogobrojne injekcije u prerađeno meso i proizvode za mikrovalnu pećnicu. 

Trgovine Little Waitrose, Sainsbury’s Local i Tesco Express zatvorene su nakon incidenta koji se dogodio u srijedu navečer.

Policija je pozvana nakon dojava da muškarac verbalno zlostavlja ljude, te da je ušao u trgovine na ulici Fulham Palace Road i ubrizgavao sadržaj injekcija u prehrambene proizvode.

“Trenutno nije poznato koliko je predmeta kontaminirano, niti čime”, stoji u priopćenju gradske policije. “Istraga je u tijeku kako bi se utvrdilo jesu li se incident dogodio i drugim trgovinama na tom području.”

Ljudima koji su u srijedu navečer kupili hranu iz supermarketa savjetovano je da je bace. Muškarac se ispituje zbog sumnje da je kontaminirao robu s namjerom nanošenja javne štete.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?