Policijska uprava Zvornik od početka godine evidentirala 63 ilegalna migranta

14.02.2018.
u 09:07

U pitanju su državljani Libije, Alžira, Tunisa, Maroka, Irana i Pakistana

Policijska uprava Zvornik je od početka 2018. godine evidentirala 63 osobe za koje postoji sumnja da su na tom prostoru ilegalno prešle bh. granicu.

Najveći broj je evidentiran na području koje operativno pokriva Policijska stanica Bratunac - 30, na području grada Zvornika 24 osobe su ilegalno prešle granicu, na području općine Milići ih je evidentirano šest i u Srebrenici tri ilegalna migranta.

U pitanju su državljani Libije, Alžira, Tunisa, Maroka, Irana i Pakistana, priopćeno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Policija je u svim navedenim slučajevima o tome obavijestila Službu za poslove sa strancima-Terenski centar Bijeljina, kao i Graničnu policiju Bosne i Hercegovine, kojima su ove osobe predate na dalje postupanje. 

Apeliraju na građane da, ukoliko primjete nepoznate osobe koje se kreću prometnicama ili se skrivaju u napuštenim objektima, odmah pozovu policiju na besplatan broj telefona „122“, kako bi poduzeli mjere i radnje iz svoje nadležnosti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije