Općinski odbor HDZ-a BiH organizirao susret sa sportsko-rekreacijskim sadržajem

Političari i gospodarstvenici odigrali nogometnu utakmicu

rama
03.07.2014.
u 15:27

Najavljeno je kako će HDZ BiH u budućnosti mnogo pozornosti pridati problemima u općini Prozor-Rama i njihovom rješavanju

Općinski odbor Hrvatske demokratske zajednice BiH Rama je u suradnji sa svojim temeljnim organizacijama i gospodarstvenicima s prostora spomenute općine, kao i gospodarstvenicima koji su iz Rame, a svoje poslove su organizirali na nekim drugim mjestima, upriličili susret sa sportsko-rekreacijskim sadržajem za članove HDZ-a BiH na prostoru općine Prozor-Rama. Druženje je započelo u mjestu Lug, općina Prozor-Rama. Natjecanju su nazočili prof. dr. Dragan Čović, predsjednik HDZ BiH, s predsjedništvom stranke, Vjekoslav Bevanda, predsjedatelj Vijeća ministara BiH, Rafael Gagro, predsjednik Županijskog odbora HNŽ HDZ BiH s članovima predsjedništva, Denis Lasić, premijer HNŽ s ministrima u Vladi HNŽ, rektorica Ljerka Ostojić i članovi Senata Sveučilišta u Mostaru i izaslanstvo SKB Mostar sa suradnicima. U sportsko-rekreacijskom dijelu organizirane su nogometne utakmice između OO HDZ BiH Rama i Predsjedništva HDZ BiH. Nakon odigranih utakmica uz mnogobrojne članove i simpatizere HDZ-a BiH nastavljeno je neformalno druženje. Najavljeno je kako će ovakvi događaji u budućnosti biti redoviti.

Ključne riječi

Komentara 2

RO
rosa
16:47 03.07.2014.

Svi koji su mislili da će novopečeni "akademik" Čović baviti se ozbiljnijim poslovima kako bi se poboljšao standard građana BiH i kako bi se poboljšao položaj Hrvata u BiH, ponovo su se prevarili. "Akademiku" je do igre pri čemu je nebitno da li su igre u Brazilu ili Rami.

CO
cope
20:41 03.07.2014.

Covic je izbornik a Susac Mario napadac,Brazilac je Slavo Kukic

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije