Krinka za političko nasilje
Povratak na članak

Političko Sarajevo zloporabi UZP kako bi nametalo podobne Hrvate

Komentari 13

RU
Rubikon
07:30 01.10.2020.

Problem je u nama trebali smo biti ustrajniji i odlučnija a ne slijepo slušati mz nikad se nije smjelo odustati od hrhb kao što Srbi nisu odustali od RS

VL
Avatar Sajko
Sajko
08:06 01.10.2020.

Zašto ništa ne pišu da su ratovali međusobno u toj napaćenoj BiH? Valjda su onda i ovi Babini oko Kladuše bili okupatori, ili se to drugačije računa

VL
Avatar micelj
micelj
08:33 01.10.2020.

Ove gradjane iz Saraja treba pitati zasto je bio rat u BiH i kakvo iksluzivno pravo na BiH oni zele da imaju?

VL
IJ
I ja tebi
08:36 01.10.2020.

Može svatko pisati i misliti što hoće ali jedno je sigurno da BiH nikad neće postati normalna država dokle god Bošnjaci smatrali da su oni jedini koji imaju prava na tu državu .

VL
GO
Gorann
06:26 01.10.2020.

Političko Sarajevo su vođe jednog od tri konstitutivna naroda koje bi drugim narodima nametale svoju volju u višenacionalnoj državi. Politički Beograd se moglo reći u višenacionalnoj Jugoslaviji, danas taj izraz nema smisla.

VL
FY
Fuck you Mother Fucker
08:06 01.10.2020.

"Argumenti" Covica i kojekakvih njegovih Kresic pijuna vrijede tek toliko dok ih iznose u tesko cenzuriranim medijima ili kad su dogovorili intervju sa unaprijed dostavljenim pitanjima gdje nema drugog da im kaze, "pa gospodo, to je notorna laz". Evo sad ovaj ovdje aludira da su pohrvatice podredjeni u Bosni, a svi znamo da su prezastupljeni, da vladaju Vijecem Ministara BiH (vlada BiH), da su po vertikali ministri finansija u BIH, FBIH i cak i po kantonima, sto znaci da su se docepali love i ne pustaju, da ne govorim o ucjenama prema vladi FBIH, "ako ne uzmete i ne placate kredit za pustu autocestu kod Medjugorja, blokirati cemo uzimanje kredita za 30 000 vozila dnevno autocestu kod Zenice", a i jednu i drugu ce placati Bosnjani, jer pohrvatice uplate mizernih 6% ukupnog poreza i ne pokriju cak ni troskove vlastitih uhljeba koje je izabrao Covic i koji ce na izborima u znak zahvalnosti glasati za "legitimnog" Covica?

VL
FY
Fuck you Mother Fucker
08:17 01.10.2020.

Kresicu, je li placate po 33,33% ukupno uplacenog poreza BiH, ono je li porez placate konstitutivno ili ste to mozda zaboravili? Ah da, pohrvaceni plate oko 6% ukupno placenog poreza Bosni, a posrbljeni tri puta vise, ali duplo manje od za njih potrebnih 33,33%, posrbljeni plate Bosni ukupno 18% poreza. Cijeli genocid plati 21%. Ostatak pune Bosnjani.

VL
HA
Habuhabuhabu
22:57 30.09.2020.

Politicko Sarajevo je srpska sintagma koja se eto nadje i u hrvatskom jeziku. Opet posrbljavaju hrvatski jezik i rjecnik, i uvode nonsense. Cuj «politicko Sarajevo»! Zamislite da neko kaze «politicki Zagreb» ili «apoliticko Medjugorje»?

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.