U studiju RTV-a HB

Politolozi: Slijedi političko ludilo iz Sarajeva, ali stranci neće dopustiti da stvar eskalira

mikulić vidović
02.10.2022.
u 22:10

U programu RTV-a Herceg Bosne večeras su gostovali politolozi Martin Mikulić i Danijel Vidović.

Kazali su, među ostalim, da nas čeka teško iduće razdobolje i svakakve reakcije iz Sarajeva.

Bit će rapsodija reakcija iz Sarajeva. Doslovno, udruga jedna bošnjačka iz Kanade je pisala pismo papi Franji da ne dozvoli izmjene Izbornog zakona. Evo dokle seže političko ludilo. I sada kada se ovo dogodilo SDA neće imati primat kao dosad, oporba će preuzeti dosta toga, a onda kada se izmjena Izbornog zakona nastavi, primjerice priča o dvije izborne jedinice. Sve to kada se otvori, svi moramo pripremiti želudac. Bit će novi prosvjedi. Tek tu, čega ćemo se naslušati. Čestitao bih svima koji su izišli na izbore. Hrvatski narod je čvrst narod, jedna mini bitka je dobivena - kazao je među ostalim Mikulić.

Danijel Vidović je istaknuo da sada Hrvati na međunarodnoj sceni rušiti sarajevske floskule. - Oni koji su pripremili ovu odluku, nadam se da su napravili sigurnosnu procjenu i prije svega Amerikanci neće dopustiti da stvar eskalira. Vjerujem da neće biti fizičkog nasilja. Verbalno će se svašta prosuti - kazao je među ostalim Danijel Vidović, naglasivši da se HDZ iz Sarajeva sotonizira, i da nema prostora za takve floskule. - To treba dalje razvijati pogotovo na međunarodnoj sceni i tu posao tek predstoji - poručio je Vidović.

Komentara 1

LO
lokve
22:19 02.10.2022.

SDA će biti izbačeno ali če HDZ dobiti što je htio.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?