Fondacija za mobilnost studenata

Pomoć za 285 studenata iz FBiH koje je pandemija zatekla u inozemstvu

novac
05.04.2020.
u 11:14

Upravni odbor Fondacija za mobilnost studenata i nastavnika Federacije Bosne i Hercegovine donio je odluku o isplati jednokratne financijske pomoći za sve studente koji studiraju na sveučilištima u Federaciji Bosne i Hercegovine, a koji su situaciju s pandemijom coronavirusa dočekali u inozemstvu , odnosno koji su tijekom realizacije različitih programa mobilnosti studenata (Erasmus +, CEEPUS, Mevlana...) ostali u drugim državama.

Vlada Federacije je osigurala  171.000 KM za 285 studenata.

U priopćenju se navodi kako su studenti imali mogućnost poslati svoju prijavu na mail adresu Fondacije.

Odluku o dodjeli pomoći Fondacija je objavila na stranici www.mobilnost.ba , te pozivaju studente koji su  navedeni  u odluci  da dostave na mail adresu Fondacije info@mobilnost.ba (skenirane) dokumente kojima dokazuju tačnost dostavljenih podatka u prijavi, i to:  pozivno pismo/ Letter of invitation;  potvrda o dolasku/ Certificate of arrival;  kao i podatke o žiro-računu korisnika, priopćeno je iz Fondacije za mobilnost studenata.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije