U subotu i nedjelju humanitarni sajam rukotvorina „Vrijedne ruke“ u Širokom Brijegu

Posjetitelji će moći kupiti unikatan dar za dane darivanja

02.12.2022.
u 13:04

U subotu i nedjelju, 3. i 4. prosinca, u vremenu od 15 do 20 sati, u dvorani Prve osnovne škole (u Klancu) u Širokom Brijegu održat će se humanitarni sajam rukotvorina pod nazivom „Vrijedne ruke“. Na tom sajmu 26 rukotvoraca izložit će svoje rukotvorine. Sajam je humanitarnog karaktera, a organizatorice sajma Martina Lovrić, Irena Soldo i Ana Kvesić  kazale su nam:

- Glavna misao vodilja u nastanku ovog sajma bila je ta da širokobriješkim kreativcima damo vidljivost i prostor da izlože svoje radove te da se nađu na društvenim mrežama i drugim medijima. Nadamo se  da ćemo na ovaj način potaknuti  rad i trud naših lokalnih stvaraoca i malih obrta.

Na sajmu će se naći razni pleteni proizvodi, božićni ukrasi i home decor, prirodno cvijeće, eko-kozmetika, dekorativni proizvodi za bebe i djecu te razni proizvodi od drveta i stakla. Osim toga, na sajmu će se naći i štandovi s domaćim slasticama, kuhanim vinom, kavom i toplom čokoladom. Bit će organizirana humanitarna tombola, a novac prikupljen zakupom štandova ići će u humanitarne svrhe. Organizatorice sajma dodaju:

- Nadamo se da ćemo stvoriti jedno ugodno ozračje i za izlagače i za posjetitelje. Sezona je darivanja, a na sajmu će posjetitelji imati prigodu odabrati dar koji je unikatan te izrađen s pažnjom i ljubavlju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?