Drukčije nego prije

Posljednji vikend pred Božić, vraćaju se radnici, studenti...

gužva
19.12.2020.
u 08:53

Božićno ozračje drukčije je nego ikad. Za razliku od ranijih godina kad se kući u miru i radosti išlo za blagdane i zaustavljalo kod svake trgovine u kojoj bi se mogao pronaći dar, ovog puta se skoro pa bježi iz inozemstva. Hrvatska i Njemačka, najomiljenije zemlje bh. stanovnika u koje ovdašnji žitelji najčešće idu studirati ili raditi u "lockdownu" su koji će potrajati sigurno do 10. siječnja, a možda i dulje. - Ostajem u Hercegovini sigurno do prvih dana nove godine pa ću vidjeti što dalje jer moj obrt je zatvoren - priča za Vecernji.ba žena koja radi kao frizerka u Njemačkoj. Međutim, ima i onih kojima ovo zatvaranja i neće teško pasti. - Dosta se i radilo, mora se malo i odmoriti i fizički i psihički - priča nam Gruđanin koji je odlučio doći kući za odmor.

Vraćaju se i studenti iz Hrvatske. Sretni su što će vrijeme provesti s obiteljima.

Svi bi željeli da je ozračje drukčije, međutim ovaj Božić će po svemu sudeći biti pravi obiteljski, prepun topline i sjaja onih najmilijih.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije