koristan začin

Potopite peršin u vodu sa sodom bikarbonom i gledajte što će se dogoditi: Trik koji ćete obožavati

peršin
Thinkstock
06.05.2024.
u 08:23

Peršin je neizostavan začin na našim prostorima, kako za juhe, tako i za mnoge druge stvari, a najbolji je kada je svjež.

Želite li produžiti svježinu ove biljke, a pritom ste i protiv smrzavanja, za vas imamo učinkovit i jednostavan način.

Kako produžiti svježinu peršina?

Ulijte vodu u posudu. Dodajte žlicu sode bikarbone. Umočite peršin. Ovako čistite ovu biljku. Poprskajte ocat po dasci za rezanje i obrišite je krpom. Zatim nasjeckajte peršin. Na dno staklenke stavite papirnati ubrus i dodajte peršin, piše Krstarica.

Staklenku čuvati u hladnjaku. Možete ga tamo držati mjesec dana. Zahvaljujući ovom triku peršin će zadržati svoju aromu i okus.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?