SARAJEVO

Potpisan sporazum o isporuci 50 automobila za RVI 100 posto prve grupe

30.09.2020.
u 14:16

U sjedištu Vlade Federacije BiH danas je između Federalnog ministarstva za pitanja branitelja i invalida Domovinskog rata i Porschea BH d.o.o., uime ponuđača, potpisan Sporazum o isporuci 50 putničkih automobila marke Škoda Octavia Karavan Ambition 1.5 TSI DSG-automatik za ratne vojne invalide 100 posto prve grupe.

Uime Federalnog ministarstva sporazum je potpisao Mirza Terzo, koji je kazao da je ovo nastavak pružanja podrške ratnim vojnim invalidima 100 posto prve grupe, te da je uprkos smanjenju financijskih sredstava zbog pandemije ta proračunska pozicija ostala ista i ratni vojni invalidi će i ove godine dobiti 50 putničkih automobila koji će im poboljšati uvjete života.

Izvršni direktor Porschea BH Senad Olovčić je kazao kako je to posebno važan projekt u kojem ta tvrtka sudjeluje, jer je riječ o kategoriji branitelja koji vozila koriste kao ortopedska pomagala.

Istaknuo je da vozila zadovoljavaju sve potrebne kriterije i prilagođena su potrebama korisnika, te da će u predviđenom roku biti isporučena i dodijeljena budućim vlasnicima.

Za ove namjene je u proračunu FBiH za 2020. izdvojeno 1.500.000 KM, saopćeno je iz Federalnog ministarstva za pitanja branitelja i invalida Domovinskog rata, prenosi Ured Vlade FBiH za odnose s javnošću.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije