Mostar

Potpisan ugovor o rekonstrukciji Područnog ureda Zapad Mostar

13.11.2018.
u 17:46

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić potpisao je danas s direktorom tvrtke Alfa Therm d.o.o. Mostar Željkom Božićem ugovor o izvođenju radova u okviru provedbe projekta rekonstrukcije objekta Područnog ureda Zapad Mostar.

Na objektu je predviđeno izvođenje građevinskih i strojarsko-elektroinstalaterskih radova, a planirano je izvršiti zamjenu dotrajalih otvora energijski učinkovitim, postaviti termo izolaciju, obnoviti strop, urediti sustav video nadzora i vatrodojave te izvršiti ugradnju visoko energijski učinkovitog sustava za grijanje i hlađenje, priopćeno je iz Grada Mostara.

Na objektu će biti ugrađen i sustav za praćenje utroška energenata, a ugovoreni iznos svih radova je 73.274 maraka, dok je očekivano trajanje radova 30 dana.

Rekonstrukcija objekta Područnog ureda Zapad Mostar još jedan je u nizu planiranih projekata energijske učinkovitosti Grada Mostara u ovoj godini, a provodi se u sklopu projekta Interreg MED IMPULSE.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?