Na Međunarodnom sajmu gospodarstva u mostaru

Potpisan Ugovor o stipendiranju između Huawei Tehnologies i Sveučilišta

potpisivanje
12.04.2016.
u 14:47

Na Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru danas je potpisan Ugovor o stipendiranju deset najboljih studenata Sveučilišta u Mostaru između tvrtke Huawei Technologies i Sveučilišta.

 Posrednik između Huaweija, kao jednoga od svojih poslovnih partnera, i Sveučilišta u Mostaru je HT Eronet, koji je inicirao tu suradnju, prepoznajući u tome zanimljiv i poticajan projekt za sve tri strane.

 Ugovor su potpisali rektorica Sveučilišta u Mostaru prof. dr. Ljerka Ostojić i direktor Huaweija za BiH i Crnu Goru  Cui Fenghua.

 Svečanom činu potpisivanja, uz rektoricu Ostojić i direktora  Fenghua, nazočili su  član Predsjedništva BiH iz reda hrvatskoga naroda dr. Dragan Čović, veleposlanica NR Kine u BiH  Chen Bo, predsjednik Uprave HT Eroneta Vilim Primorac i Kenny Tianhua, zamjenik regionalnog direktora za jugoistočnu Europu, priopćeno je iz HT-a Eronet.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?