Jedan od prioritetnih zadataka

Potpisan ugovor za realizaciju uređenja platoa nove Osnovne škole u Posušju

23.02.2021.
u 09:51

Načelnik Općine Posušje Ante Begić potpisao Ugovor o realiziraciji projekta "Uređenje platoa nove Osnovne škole fra Petar Bakula, faza I.", a vrijednost radova je 185.000 maraka.

Radovi vrijedni gotovo 185.000,00 maraka uključuje popratnu infrastrukturu i zeleniji okoliš s edukacijskim aspektom, navode iz Općine Posušje. 

Naime, bit će izgrađeno i označeno i 110 m novih staza te zasađena sadnice drveća.

Načelnik Begić je kazao kako je ovo nastavak intenzivnog angažmana na realizaciji jednog od prioritetnih zadataka u općini Posušje.

"Vjerujem da ćemo u skorijoj budućnosti biti u prilici ostvariti zacrtani cilj, a to je organizacija izvođenja nastave u novom objektu. To će zasigurno doprinijeti poboljšanju uvjeta boravka i rada učenika i nastavnog osoblja, a u konačnici i boljeg prenošenja obrazovne materije",  istaknuo je načelnik Begić te se zahvalio svim partnerima koji sudjeluju na ovom projektu.

Inače projekt "Uređenje platoa nove Osnovne škole fra Petar Bakula, faza I." će se realizirati uz financijsku podršku Federalnog ministarstvo financija i Projekta integriranog lokalnog razvoja (ILDP), u suradnji sa Federalnim zavodom za programiranje razvoja (FZZPR) i Savezom općina i gradova Federacije Bosne i Hercegovine (SOG FBiH).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?