Čović u Bugojnu

Potpora za rješavanje problema bugojanskih Hrvata

08.06.2019.
u 13:29

Potpora većih razina vlasti neće izostati i znat ćemo prepoznati prioritete Bugojna, koji su danas vrlo jasno naznačeni, kazano je danas u Bugojnu, gdje je predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović razgovarao sa Općinskim odborom HDZ-a BiH Bugojno, priopćeno je iz HDZ-a BiH. 

Domaćin sastanka bio je Igor Vrljić, predsjednik stranačke organizacije, ujedno i predsjedatelj Općinskog vijeća Bugojno, koji je prezentirao stanje, projekte, aktivnosti, ali i probleme s kojima se suočavaju Hrvati Bugojna. Vrljić se zahvalio na dosadašnjoj potpori koju Bugojno ima od viših razina vlasti, te je izrazio nadu kako će ona biti prisutna i ubuduće, kako bi se poboljšao položaj bugojanskih Hrvata.  

Današnjim sastankom naglasak je stavljen na lokalnu infrastrukturu, koja je od velikog značaja, a iskazano je veliko nezadovoljstvo s postojećim stanjem.

„Iskazani problemi u Bugojnu, ujedno su problemi i HDZ-a BiH te ćemo dati maksimalnu potporu za rješavanje svih otvorenih pitanja“, kazao je Čović, uz poziv svima na zajedništvo i kvalitetniji rad na novim projektima.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Feral
Feral
15:24 08.06.2019.

Teško onome kome on pomaže.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije