Susret anesteziologa u Mostaru

Potražnja za anesteziolozima u regiji svake godine je sve veća

Foto: Stojan Lasić
1/4
04.06.2017.
u 09:00

Jučer je u Mostaru održan susret anesteziologa Dalmacije i Hercegovine. Kako je za Večernji list rekao prvi čovjek Odjela za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje SKB-a Mostar prim. mr. sc. Zoran Karlović,dr. med, ovo okupljanje je preraslo u tradicionalni događaj.

Višegodišnja suradnja

- Ne smijemo zaboraviti kada nam je bilo najteže, a ostali smo samo s jednim anesteziologom na području Hercegovine, naši su nam sunarodnjaci iz Hrvatske omogućili ne samo preživljavanje nego i opstanak bolnica u području Hercegovine jer se zahvaljujući anesteziološkim uslugama mogu pružati usluge svim kirurškim disciplinama (ginekologija, ortopedija, neurokirurgija, torakalna kirurgija, maksilofacijalna kirurgija i dr.).

U tim vremenima osim podrške u opstanku i daljnji razvoj zdravstvenih usluga na našem području, omogućili su nam i liječenje u svojim kućama u Republici Hrvatskoj. Zahvaljujući tome smo i opstali te imamo potrebu i obvezu zahvaliti im se na tadašnjim uslugama i postavljenim osnovama za daljnji razvoj anestezioloških usluga na našem području. Stoga smo organizirali Susret djelatnika anestezije, reanimacije i intenzivne medicine SKB Mostar, OB Livno, OB Dubrovnik, OB Šibenik i Specijalna bolnica za ortopediju Biograd na moru i okupili se u Mostaru - istaknuo je jučer dr. Karlović.

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije