Digitalna platforma

Povezati bh. proizvođače i unaprijediti njihovo poslovanje i izvoz

05.06.2021.
u 16:25

Iz Vanjskotrgovinske komore BiH, institucije koja postoji zbog bosanskohercegovačkih gospodarstvenika čije interese zastupaju pred donositeljima odluka, uputili su poziv tvrtkama da postanu dio njihova projekta Digitalna komora.  

Ciljevi Digitalne komore su unaprijediti poslovno okruženje, ojačati konkurentnost, poboljšati ekonomske prilike, promovirati izvoz, prirodne potencijale, domaće proizvode i usluge, te graditi i jačati ugled BiH u svijetu. 

"Pandemija Covida 19 nam je pokazala kako se razvijene, ekonomski bogate zemlje nose sa krizama, a samim tim  ukazala na brojne slabosti BiH, posebno kad su u pitanju društvo i ekonomija. VTK BiH krizu je odlučila iskoristiti i za pokretanje projekta Digitalna komora, odnosno digitalizaciju gospodarskog sektora“, poručuju iz VTK BiH. 

Pojašnjavaju kako je riječ o jedinstvenom ekosustavu, digitalnoj platformi, koja objedinjuje sve proizvođače iz BiH na jednom mjestu s ciljem umrežavanja i povezivanja sa potencijalnim kupcima  na domaćem kao i inozemnom tržištu. 
Digitalna komora, ističu u VTK, mjesto je gdje će proizvođači imati priliku predstaviti svoj rad na najbolji mogući način, mjesto koje će im pomoći da odluče s kim će i na koji način poslovati. 

"Platforma je koncipirana kao jedinstvena online tražilica pomoću na kojoj korisnici mogu pretraživati po proizvodu ili tvrtki. Platforma uporedo sadrži ključne financijske pokazatelje, kao i profile poduzeća  sa svim podacima  kojima se žele predstaviti javnosti i poboljšati svoje poslovanje“, poručuju iz VTK BiH te naglašavaju kako je Digitalna komora moderna platforma koja ide ukorak s regionalnim i globalnim  trendovima te svojim korisnicima nudi brojne druge mogućnosti. 

"Umrežavanje i  povezanost korisnika pomoću niza alata u vidu sastanaka ali i izravne konekcije, konzalting i savjetovanje stručnih i certificiranih stručnjaka u ovlastima prodaje, prava, ekonomije, marketinga, potom edukacije, kroz online platformu s mogućnošću izravnog online pristupa registriranih korisnika edukacijama iz brojnih oblasti gospodarstva. Svojim korisnicima Digitalna komora nudu i Online sajmove, izravnu informiranost o svim regionalnim i svjetskim sajmovima ali i mogućnost organizacije istih u online formi, brojne olakšice kroz uputstva za uvoz i izvoz, te niz drugih alata u cilju olakšavanja i unaprijeđenja procesa poslovanja svakog gospodarskog subjekta“, poručuju iz VTK BiH.

Platforma Digitalna komora aktivna je od ožujka prošle godine,  trenutačno je fazi besplatne registracije, a mogu joj pristupiti sve zainteresovane tvrtke. Cilj je napraviti što veću bazu gospodarskih subjekata. Digitalna komora sa svim svojim alatima i prednostima u funkciji bi trebala biti u drugoj polovici ove godine. 

"Želite li da se čuje za Vašu tvrtku? Želite li lakše i brže doći do kupaca na domaćem i inozemnom tržištu, unaprijediti i olakšati poslovanje?Registirajte se na Digitalnu komoru i napravite  korak ka unapređenju svog poslovanja“, poručili su iz VTK BiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije