Povodom predaje zahtjeva BiH za EU

Hrvati proslavili povijesni dan uz vatromet u Mostaru

vatromet
Foto: Braco Selimović
1/9
15.02.2016.
u 16:02

Veliki broj građana uživao je u prizorima vatrometa koji je trajao pet minuta. Mnogi su slikali ovaj povijesni trenutak...

Povodom povijesnog dana za Bosnu i Hercegovinu i sve njene narode i građane zbog predaje zahtjeva BiH za članstvo u Europskoj uniji, Hrvati su priredili vatromet u 19.30 sati na brdu HUM iznad Mostara, upravo u trenutku kada je u Bruxellesu počeo svečani prijem u čast BiH povodom predaje zahtjeva za članstvo u EU.

Hrvati su proslavili trenutak opredjeljanja bh. vlasti da podnese prijavu i uputi zemlju prema članstvu u Europskoj uniji, te se na koncu i pridruži hrvatskom narodu koji je sastavni dio te unije već dvije godine.

Zahtjev je danas u Bruxellesu u ime BiH, nizozemskom ministru vanjskih poslova Bertu Koendersu uručio predsjedatelj Predsjedništva BiH Dragan Čović i ovim putem BiH je otvorila novo poglavlje u svojoj budućnosti.

I ovim putem Hrvati su željeli da svi zajedno pošaljemo poruku svijetu kako smo opredjeljeni za daljnji europski put BiH.

Veliki broj građana Mostara uživao je u prizorima vatrometa koji je trajao pet minuta. Mnogi su slikali ovaj povijesni trenutak...

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Izdajnik
Izdajnik
12:37 16.02.2016.

Eto u Bih Sve vjernici..a kriminal cvjeta...nevidim bas neke ljude vjernike...samo gluma

JM
jezero-matica
21:34 15.02.2016.

Nije ni u "ateistickoj" EU Blagostanje ali je svakako bolje nego ostati u "zacahurenoj" bosanskoj avliji!

DU
Deleted user
14:32 17.02.2016.

Opredjeljenje ka čemu, novim uhljupima koji će nas derati iz Brisela? Nakaradna simbioza koja nikome nije ništa dobra donijela (primjer Hrvatska, Rumunija, Bugarska , Mađarska i ostale zemlje iz daljeg okruženja)..gdje samo pojedine bogate članice prosperiraju i šire tržište za svoje proizvode a sitna buranija može klepećati ušima i likovati nad mogućnošću ''slobodnog prolaza''?! Ovce (smo) za šišanje..ništa drugo

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?