nije muka

Poza ova, ona, a vruće kao u paklu. Stručnjaci kažu: Ovo ne propuštajte!

10.07.2017.
u 18:00

A znate ono kad nas upozoravaju na toplinski udar, paklenske vrućine, a sama pomisao na seks je kao neka vrsta kazne i ne pada vam na pamet?

Znate ono kad psujete ujutro kad zazvoni alarm za buđenje i nadate se da možete odspavati još barem desetak minuta, a da ne zakasnite na posao? Potpuno vas razumijemo, prenosi Vecernji.hr

A znate ono kad nas upozoravaju na toplinski udar, paklenske vrućine, a sama pomisao na seks je kao neka vrsta kazne i ne pada vam na pamet?  

Prije nego zakolutate očima na pomisao da uskratite sebi još malo jutarnjeg sna, stručnjaci tvrde: zbog jutarnjeg seksa nećete požaliti!

Evo zašto...

Bolji seks

Poza ova, pozna ona, pa ove vrućine i pomisao na seks postaje jedna od odbojnijih ideja. To ne mora biti tako. Dok ste još pospani, tijelo je opuštenije nego ikada tijekom dana i seks je puno kvalitetniji, kaže  seks terapeutkinja Stefani Threadgill koja pojašnjava da je jutarnji seks odličan i za lakše postizanje orgazma. Većina žena, iako su večernji tipovi, ujutro će lakše i brže doživjeti orgazam. 

Za zdravlje

Vratimo se sada malo na onaj m učni dio- buđenje!. Ustati morate u svakom slučaju. Nakon jutarnjih rituala krenut ćete na posao. Osim što ste si prekinuli san i uputili se odmah na posao na kojem vjerojatno ne uživate ni približno toliko koliko u seksu, niste si ništa lijepo priuštili za početak dana.jutarnji seks učinit će vas sretnijim i blagonaklono će djelovati na vaše zdravlje. Studije su pokazale da osobe koje dan započinju seksom umjesto ubrzanog jutarnjeg spremanja ispunjenog stresom, sretnije su općenito i zdravije. Otpušta se estrogen i daje vam onaj poseban sjaj i mnogo energije za nove poslovne izazove. 

Produktivniji ste

Da, probudit ćete se ranije, spavat ćete možda pola sata manje, ali zanimljivo je da ćete lakše i produktivnije provesti dan. Nakon jutarnjeg seks lakše ćete se koncentrirati i obavljati svoje dnevne obveze. 

Odmorniji ste

Iako se može činiti da će vam navečer biti lakše opustiti se nakon napornog i dugog dana, vjerojatno ćete biti u raspoloženju: Umoran/umorna sam, ne mogu...Ujutro ćete biti znatno aktivniji i energičniji. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?