otkrivamo
Povratak na članak

Pozicije u Vijeću ministara i Vladi FBiH koje traže Hrvati

Komentari 6

RO
rosa
02:03 04.02.2015.

Ovo je današnja izjava Dodika u Beogradu kao komentar na presudu Međunarodog suda u Den Haggu: "U tom pogledu neće se pobjeći od osjećaja srpskog naroda da je na prostoru Hrvatske počinjen zločin genocida, da su tamo raseljeni, ljudi će i dalje vjerovati i misliti i biti uvjereni u to, jer to pokazuju istorijske, populacione, imovinske i svake druge činjenice da su tamo Srbi nestali sa ogromnog prostora, koji danas čini Republiku Hrvatsku". Čoovićuu, javi se.

VL
AI
andja.ivan.knezevic
09:38 03.02.2015.

što je babi milo to joj se snilo.

VL
BR
brodarevac
11:00 03.02.2015.

Vidi a neće ministarsvo kulture i sporta a ja baš mislio da je kulturan i da bi to trebao da širi i podržava...

VL
RO
rosa
18:32 03.02.2015.

Danas nakon objavljen presude Međunarodnog suda pravde u Den Haagu jedan "gospodin" je u Beogradu izjavio da je u Hrvatskoj načinjen genocid nad Srbima. Taj "gospodin" je Milorad Dodik, predsjednik RS odnosno genocidne tvorevine iz koje je protjerano više odd 200 000 Hrvata samo iz Posavine. I još jedna bitna činjenica. Dodik poznat kao Baja i Dragan Čović poznati komunista i ljubitelj ćirilice su osobni prijatelji, a njihove stranke SNSD i HDZ BiH su politički saveznici u BiH. I još se čudimo što Hrvati imaju najlošiji položaj u BiH.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.